به نام خداوند جان و خرد
سپاس علیمی را که قلم آفرید و هستی را از تیرگی جهل زدود و گوهر اندیشه را در وجود انسان به ودیعت نهاد تا در پرتوی خورشید تعلیم و تربیت الهی ببالد و شکوفا شود.
بار دیگر بهار علم و تربیت از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان علم و کمال ورق می خورد و درهای آسمان بینش و دانش بر روی جویندگان باز می شود. آغازی که موجب کسب بالاترین درجات معرفت، تزکیه و اخلاق مداری می گردد. یقیناً اقتدار و افتخار غرور آمیز ایران اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاش اصحاب معرفت است که در راستای فتح قله های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته و دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزش و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در این سیر معنوی دارد. در این راستا دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه به عنوان قطب مطرح در علوم تغذیه و صنایع غذایی در غرب کشور با داشتن سه رشته مقطع کارشناسی ارشد (علوم تغذیه، علوم و صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی) و دو رشته مقطع دکتری تخصصی (علوم تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی) به عنوان یکی از دانشکده های معتبر و مطرح در سطح کشور نقش شایانی را در اعتلای سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات غذایی در سطح استان و کشور ایفا می نماید. ضمن خوشامدگویی خدمت تمامی دانشجویان گرامی، امید است تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کنار اساتید مجرب این دانشکده با تلاش مجدانه خود موجب حرکت و شتاب علمی و شکوفایی و بالندگی کشور عزیزمان را فراهم آورند