مدیر آزمایشگاه های دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

 

دکتر خدیجه عبدالملکی 

     دکترای علوم و صنایع غذایی

     استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

      رزمه علمی:   

خانم دکتر عبدالملکی      
    

پیام مدیر آزمایشگاه های دانشکده

به نام خدا 

آزمایش کردن یکی از راه‌های آموختن اصول و نتایج کلی علم است که موجب رشد دانش، مهارت و نگرش­های علمی دانشجویان می­شود. با توجه به نقش تأثیرگذار آزمایشگاه در توسعه علم و فناوری، این آزمایشگاه در راستای ارائـه خدمـات آموزشـی، پژوهشی و کنترل کیفیت فرآورده‌های غذایی در چهار آزمایشگاه تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، آزمایشگاه علوم تغذیه، آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی و آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی آماده انجام فعالیت است.

شرح وظایف و اختیارات

 
  • پیگیری استاندارد سازی فرآیندها در آزمایشگاه
  • تقویت ارتباط با صنعت با استفاده از امکانات آزمایشگاه
  • نظارت بر اجرای برنامه راه اندازی آزمایشگاه رفرنس و امور مربوط به آن
  • ارتقاء سطح ایمنی آزمایشگاه
  • صیانت از اموال و وسائل موجود در آزمایشگاه
  • استخراج نیازهای آزمایشگاه
  • هماهنگ کردن بخش‌های مختلف آزمایشگاه و رفع نواقص و مشکلات
  • انعکاس شرایط و مشکلات کاری آزمایشگاه به مسئولین مافوق به منظور رفع و پیشبرد اهداف دانشکده
  • برقراری نظم در ساعات ورود و خروج و حضور دانشجویان و کارشناسان در آزمایشگاه
تلفن:    37102009 - 083
 دورنگار: 37102002 - 083 

 آدرس پست الکترونیک:  Khadije.abdolmaleki@gmail.com  

 آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی 

کد پستی : 6719851351