معاون آموزشی دانشکده علوم و صنایع غذایی

 

   

 دکتر رضا محمدی

       دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی) 

       استاد گروه علوم و صنایع غذایی   

      رزمه علمی:   

 

 
 دکتر رضا محمدی            

پیام معاون آموزشی دانشکده

دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه پس از اخذ مجوز از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در فروردین ماه سال 1396 رسماً شروع به کار نمود.در حال حاضر در این دانشکده در شش رشته مقطع دانشجو پذیرش می گردد. رشته مقطع های دایر در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه عبارتند از:

  •  کارشناسی علوم صنایع غذایی
  • کارشناسی ارشد علوم صنایع غذایی
  • کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • دکتری تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • کارشناسی ارشد علوم تغذیه 
  • دکتری تخصصی علوم تغذیه.

از ویژگی های بارز این دانشکده حضور اساتید برجسته و شاخص در حوزه علوم غذا و تغذیه می باشد. آزمایشگاههای دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه مجهز به پیشرفته ترین وسایل و تجهیزات می باشد. در دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی کرمانشاه تمامی زیر ساخت ها و امکانات لازم برای بالندگی و شکوفایی علمی و پژوهشی دانشجویان فراهم است. یکی از سیاست های مهم و راهبردی دانشکده توجه به ارتقا سطح سلامت جامعه از طریق بهبودوضعیت غذا و تغذیه می باشد.

 با آرزوی موفقیت تمامی دانشجویان و اساتید محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه.

شرح وظایف و اختیارات

-   برنامه ریزی دقیق جهت اجرای موثر برنامه های آموزشی 

-    تلاش در جهت توسعه و ارتقا سطح کیفی و کمی فرآیندهای آموزشی دانشکده 

-   برنامه ریزی و تلاش در جهت فراهم شدن شرایط توسعه آموزش در دانشکده ( راه اندازی رشته - مقاطع جدید ) 

-   نظارت بر اجرای دقیق آیین نامه ها و مقررات مرتبط با دوره های آموزشی 

-   بازنگری، نظارت و ارزشیابی برنامه های آموزشی و ارائه پیشنهاد به مراجع بالاتر 

-   نظارت و ارتقا بخش تحصیلات تکمیلی دانشکده 

-   برنامه ریزی جهت تشویق و حمایت از دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان 

 -   جلب مشارکت اعضای هیئت علمی و گروه های آموزشی در فرآیندهای مدیریتی _ عملیاتی و ارزشیابی 

-   هماهنگی با فعالیت های گروه های آموزشی در راستای اهداف کلان دانشکده و دانشگاه 

-   نظارت بر گروه های آموزشی و ارزشیابی درونی گروه ها و کارکنان آموزشی 

-   دریافت پیشنهادات اعضای هیئت علمی، گروه های آموزشی و بررسی جهت انجام اقدامات لازم 

-   برگزاری منظم جلسات شورای آموزشی دانشکده و شرکت در جلسات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه 

-   پیگیری و نظارت بر حسن اجرای برنامه های راهبردی دانشکده 

-   نظارت بر چگونگی ارائه دروس برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اخذ گزارش از مدیران گروه مربوطه 

-   تعامل مثبت و سازنده با اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تلاش جهت بررسی و حل مشکلات ایشان 

تلفن:    37102003 - 083
آدرس پست الکترونیک:  R.mohammadi@kums.ac.ir 

 آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کدپستی: 6719851552