معاون آموزشی دانشکده علوم و صنایع غذایی

 

   

 دکتر اکبر برزگر

       دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفه ای 

       استادیار گروه مهندسی بهداشت حرفه ای  

      رزمه علمی:  رزومه دکتر برزگر 

 

 
 دکتر برزگر          

پیام معاون آموزشی دانشکده

دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه پس از اخذ مجوز از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در فروردین ماه سال 1396 رسماً شروع به کار نمود.در حال حاضر در این دانشکده در شش رشته مقطع دانشجو پذیرش می گردد. رشته مقطع های دایر در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه عبارتند از:

  •  کارشناسی علوم صنایع غذایی
  • کارشناسی ارشد علوم صنایع غذایی
  • کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • دکتری تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • کارشناسی ارشد علوم تغذیه 
  • دکتری تخصصی علوم تغذیه.

از ویژگی های بارز این دانشکده حضور اساتید برجسته و شاخص در حوزه علوم غذا و تغذیه می باشد. آزمایشگاههای دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه مجهز به پیشرفته ترین وسایل و تجهیزات می باشد. در دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی کرمانشاه تمامی زیر ساخت ها و امکانات لازم برای بالندگی و شکوفایی علمی و پژوهشی دانشجویان فراهم است. یکی از سیاست های مهم و راهبردی دانشکده توجه به ارتقا سطح سلامت جامعه از طریق بهبودوضعیت غذا و تغذیه می باشد.

 با آرزوی موفقیت تمامی دانشجویان و اساتید محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه.

شرح وظایف و اختیارات

·       همکاری با ریاست دانشکده در جهت اجرای بهینه برنامه های آموزشی

·       نظارت بر فعالیت ها و برنامه های آموزشی گروههای آموزشی دانشکده

·       هماهنگی در برگزاری جلسات مستمر و دوره ای شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی در دانشکده

·       نظارت بر حسن فعالیت کارکنان حوزه آموزش

·       برنامه ریزی برای گسترش دوره های آموزشی دانشکده

·       برنامه ریزی برای ارتقا فعالیت های آموزشی اعضای هیات علمی  دانشکده

·       برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های بالقوه دانشکده جهت طراحی و اجرای برنامه های آموزشی سلامت محور

·       اجرای سیاست ها و راهبرد های دانشگاه در حوزه آموزش

·       نظارت بر اجرای صحیح قوانین،آیین نامه ها و مقررات آموزشی

·       ارزیابی فعالیت های آموزشی دانشکده و دانشجویان

·       نظارت بر ارزیابی درونی گروههای آموزشی

تلفن:    37102003 - 083
آدرس پست الکترونیک:  Smnachvak@hotmail.com

 آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کدپستی: 6719851552