رسالت (Mission):
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از دانشکده های نوپا با حضور اعضا هیئت علمی وکارکنان متخصص، متعهد، و مجرب و همچنین بهره گیری از سایر سرمایه های ارزشمند سازمانی و فرصت های ممکن، قصد دارد با استفاده از مدیریت مشارکتی و دانائی محور زمینه ارتقاء سطح دانش و مهارتهای آموزشی-پژوهشی در حیطه علوم تغذیه و صنایع غذایی را فراهم نموده و به تربیت نیروی انسانی متخصص و بهبود سلامت غذا و تغذیه اهتمام ورزد.
دورنما (Vision):
در پنج سال آینده انتظار می رود این دانشکده به عنوان یک نهاد پیشرو و سرآمد در آموزش-پژوهش و خدمات اجتماعی در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی در سطح ملی و بینالمللی شناخته شود.
ارزش ها:
1) توجه ویژه به تعالی علمی و حرفه ای
2) رعایت اخلاق حرفه ای
3) حفظ کرامت انسانی
4) نوآوری و پیشگامی
5) مسئولیت پذیری اجتماعی
6) ارزش نهادن بر مشارکت و تعامل بین رشته ای
7) تمرکز بر سلامت جامعه
8) عدالت محوری
9) اخلاق مداری