دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه / برنامه راهبردی دانشکده

 


اهداف کلان

 

1)     تقویت و توسعه زیرساخت‌های (سخت افزاری و نرم افزاری) آموزشی

2)     توسعه و نهادینه سازی پاسخ گویی اجتماعی در زمینه  تغذیه و غذای سالم

3)     توسعه همکاری‌های بین دانشگاهی و بین‌المللی

 

 

 

 

رسالت (Mission):

دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از دانشکده های نوپا با حضور اعضا هیئت علمی وکارکنان متخصص، متعهد، و مجرب و همچنین بهره گیری از سایر سرمایه های ارزشمند سازمانی و فرصت های ممکن، قصد دارد با استفاده از مدیریت مشارکتی و دانائی محور زمینه ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های آموزشی-پژوهشی در حیطه علوم تغذیه و صنایع غذایی را فراهم نموده و به تربیت نیروی انسانی متخصص و بهبود سلامت غذا و تغذیه اهتمام ورزد.

 

دورنما (Vision):

در پنج سال آینده انتظار می رود این دانشکده به عنوان یک نهاد پیشرو و سرآمد در آموزش-پژوهش و خدمات اجتماعی در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی در سطح ملی و بین‌المللی شناخته شود.

 

ارزش ها:

1)     توجه ویژه به تعالی علمی و حرفه ای

2)     رعایت اخلاق حرفه ای

3)     حفظ کرامت انسانی

4)     نوآوری و پیشگامی

5)     مسئولیت پذیری اجتماعی

6)      ارزش نهادن بر مشارکت و تعامل بین رشته ای

7)     تمرکز بر سلامت جامعه

8)     عدالت محوری

9)     اخلاق مداری