دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، با اتکا به کادر علمی مجرب و بهره مندی از امکانات آموزشی و پژوهشی پیشرفته، در راستای تربیت نیروهای متخصص و کارآمد در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی گام بر می دارد. هدف نهایی ما در این دانشکده، ارتقای سطح دانش نظری و مهارت های عملی دانشجویان به منظور پاسخگویی به نیازهای جامعه و مواجهه با چالش های نوین در عرصه علوم تغذیه و صنایع غذایی است. ما بر این باوریم که سلامت و آینده جامعه در گرو تلاش های خردمندانه و تخصصی فرهیختگان این عرصه است.
بر خود فرض می دانم از زحمات ارزشمند اعضای محترم هیئت علمی و همکاران گران قدر که با تعهد و دلسوزی در مسیر تعالی آموزش و پژوهش می کوشند، همچنین از حضور پویا و مشارکت فعال دانشجویان عزیز در عرصه های علمی دانشکده، صمیمانه سپاسگزاری نمایم.
امیدوارم در سایه همکاری و هم افزایی جمعی، بتوانیم به اهداف بلند مدت دانشکده دست یافته و سهمی اثرگذار در پیشرفت علمی کشور ایفا کنیم.
با آرزوی توفیق روزافزون
دکترامیر صابر