قابلیت های آزمایشگاه

در آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی آنالیزهای شیمیایی و فیزیکی محصولات غذایی شامل اندازه گیری چربی، PH، رطوبت، خاکستر، نمک و ...  انجام می‌گیرد. این آزمایشگاه مجهز به دستگاه‌های: سوکسله، آون، کوره آزمایشگاهی، بن ماری، هیتر، دستگاه نوشابه ساز، شیکر، کلونجر،PH  متر، اسپکتروفتومتر، سانتریفیوژ ژربر و هود آزمایشگاهی می‌باشد.

کارشناس آزمایشگاه

خانم صفورا جلیل زاده 

مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد مهندسی شیمی بیوتکنولوژی 

تلفن : 37102016 - 083 

 آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی 

کد پستی : 6719851351