کارشناس آزمایشگاه

خانم رکسانا فیض بشی پور

مدرک تحصیلی : کارشناس علوم و مهندس صنایع غذایی 

قابلیت های آزمایشگاه

آزمایشگاه میکروبیولوژی به عنوان یکی از بخش‌های مهم دانشکده، مسئولیت ردیابی و شناسایی باکتری‌های پاتوژن و شمارش برخی از میکروارگانیسم‌ها را در فرآورده‌های غذایی، براساس متدهای استاندارد ملی و ISO برعهده دارد. این مجموعه قادر به ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی و آنالیز فاکتورهای میکروبیولوژی موادغذایی به سایر موسسات، شرکت‌ها و کارخانجات خارج از دانشکده می‌باشد.

تلفن: 
 دورنگار: 37102002 - 083 

 آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی 

کد پستی : 6719851351