درباره ی دانشکده

در ابتدا گروه علوم تغذیه و صنایع غذایی در سال 1388 به عنوان یکی از گروه‌های آموزشی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد. اولین دوره دانشجویان رشته کارشناسی پیوسته علوم و صنایع غذایی- گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در نیمسال دوم 1392-1391 پذیرش شدند.  در سال 1393 با کسب مجوز پذیرش دانشجو از هیئت بورد علوم تغذیه در مقطع "کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه" به عنوان اولین گروه تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی غرب کشور وظیفه تربیت علمی و پژوهشی دانشجویان آن مقطع تحصیلی را عهده‌دار گردید. در سال 1394 گروه های علوم تغذیه و علوم و صنایع غذایی از هم تفکیک شده و به طور مستقل به فعالیت خود ادامه دادنددر همین سال گروه علوم و صنایع غذایی موفق به پذیرش اولین دوره دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی- گرایش کنترل کیفی و بهداشتی گردید. با پیگیریهای مستمر، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه در سال 1396 راه اندازی و افتتاح گردید. دانشکده در سال 1400 موفق به اخذ نظر موافق شورای گسترش دانشگاهها به منظور تربیت دانشجویان دکترای تخصصی علوم تغذیه و دکترای تخصصی در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی شده است.

 

عکس دانشکده

 

هدف  از تاسیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شامل:

  • تربیت نیروی انسانی دانا، کارآمد و متعهد به ارزشهای اسلامی و اصول علمی و فنی با انگیزه مردمی در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی برای ارتقای سلامت جامعه و گسترش دانش و تولید علم در زمینه غذا و تغذیه
  • فراهم نمودن زمینه همکاری های علمی با افراد و مراکز علمی، سازمان های دولتی و غیر دولتی داخلی و بین المللی براساس ضوابط دانشگاه
  • انجام پژوهش های بنیادی و کاربردی در حوزه های تخصصی مختلف تغذیه
  • انجام پژوهش در جهت شناخت مشکلات سیستم رژیم درمانی در بیمارستان ها و حل مشکلات موجود
  • انجام تحقیقات مرتبط با صنعت غذا
  •  ترویج فرهنگ تغذیه سالم و اصلاح الگوی غذایی موجود با توجه به شرایط بومی، دینی و ایرانی

گروه های آموزشی

  • گروه علوم تغذیه: این گروه متشکل از اعضاء هیأت علمی متخصص در زمینه تغذیه جامعه و تغذیه بالینی و رژیم درمانی می‌باشد که آموزش دانشجویان رشته علوم تغذیه در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجویان داخلی و خارجی و همچنین انجام پژوهش های نوین در زمینه علم تغذیه را بر عهده دارد.

  •  گروه علوم و صنایع غذایی: گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با برگزاری برنامه های آموزشی و پژوهشی در رشته های علوم و صنایع غذایی و همچنین بهداشت و ایمنی مواد غذایی مسئول تعلیم دانشجویان به هدف پرورش مدیران، پژوهشگران و مسئولان فنی در کارخانجات صنایع غذایی و نیز ارگانهای دولتی مربوطه می باشد. همچنین این گروه در زمینه پژوهش های بین المللی، فناورانه و ارتباط با صنعت در سطح استان و منطقه پیشرو می باشد.

رسالت

  • آموزش دانشجویان در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی جهت کسب دانش نظری و مهارت های عملی متناسب با نیاز تخصصی جامعه در رشته های "علوم تغذیه" ، "علوم و صنایع غذایی" و "بهداشت و ایمنی مواد غذایی"
  •  پرورش دیدگاه و عملکرد پژوهشی دانشجویان به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی با تاکید بر پژوهش های کاربردی متناسب با نیاز جامعه

چشم انداز

  از چشم اندازهای دانشکده می توان به برنامه ریزی در خصوص جذب اعضای هیئت علمی مستعد و توانمند، افزایش همکاری با دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی، طراحی، راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های آموزشی-تحقیقاتی، افزایش جذب دانشجویان خارجی، افزایش توانمندی علمی به عنوان قطب علوم و صنایع غذایی در غرب کشور، ارتباط با کارخانجات غذایی به جهت شناسایی و حل مشکلات صنعتی و بهبود فرایند تولید، نیل به سطوح بالاتر علمی در کشور و در نهایت بهبود سلامت و تغذیه مردم اشاره کرد. همچنین راه اندازی آزمایشگاه مرجع کنترل مواد غذایی، تاسیس مرکز نوآوری و فناوری محصولات غذایی و جذب دانشجوی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی- گرایش کنترل کیفی و بهداشتی از اهداف میان مدت این گروه می باشد.

 

تعداد اعضای هیئت علمی دانشکده 

       استاد 2 نفر   
       دانشیار  4 نفر   
       استادیار   7 نفر  

 

آغاز پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف 

رشته  مقطع   سال پذیرش 
علوم و صنایع غذایی   کارشناسی  1396 
علوم تغذیه   کارشناسی ارشد   1393
علوم و صنایع غذایی   کارشناسی ارشد   1394 
 بهداشت و ایمنی مواد غذایی  کارشناسی ارشد  1394 
علوم تغذیه   دکتری تخصصی   1400 
بهداشت و ایمنی مواد غذایی  دکتری تخصصی   1400 

 

برخی از تجهیزات دانشکده 

 مجهز بودن دانشکده  به آزمایشگاه های  آموزشی وتحقیقاتی

ارائه خدمات مرکز سایت دانشکده به دانشجویان: فضای فیزیکی دانشکده به مساحت تقریبی2100 متر مربع می باشد که شامل ساختمان حوزه ریاست –ساختمان حوزه اداری و مالی، ساختمان کلاس های آموزشی و آزمایشگاه ها و سایت کامپیوتر می باشد.

t

t