دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه / مدیریت پژوهش / دستاوردهای پژوهشی (پیام پژوهشی)

رشته علوم تغذیه

 عنوان طرح پژوهشی

  پیام پژوهشی
بررسی ارتباط قدرت عضلانی و شاخص های آنتروپومتری با الگوهای مختلف غذایی در افراد 65 - 35 ساله 
آنتروپومتری 
بررسی تاثیر مکمل یاری با ویتامین D براختلالات رفتاری و نشانگرهای زیستی سرمی سروترنین و اینترلوکین درکودکان با اختلالات طیف اوتیسم    اینترلوکین 
بررسی تاثیر گیاه پسته کوهی بر فاکتورهای التهابی و استرس اکسیداتیو در موش های دیابتی 
پسته کوهی 
بررسی اثر دریافت مکمل سین بیوتیک و آموزش رژیم غذایی کم کالری بر پروفایل لیپیدی و تغییرات میکروفلور روده در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک
سین بیوتیک 
اثر مکمل های لاکتو با سیلوس و اینولین (به تنهایی و توامان) بر فاکتورهای التهابی ، استرس اکسیداتیو، سطح انتقال میکروبی تنهایی و توامان 

رشته علوم و صنایع غذایی

 عنوان طرح پژوهشی

 پیام پژوهشی
 بررسی میزان تغییرات آفلاتوکسین های B1 و M1 در مراحل مختلف ترخینه  آفلاتوکسین 
تولید و بررسی ویژگی های فیزیک و شیمیایی فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل و صمغ فارسی  صمغ فارسی 
بررسی ویژگی های کیفی اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج   نارنج 
بررسی اثر اسانس کندر بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین   اسانس کندر

رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

  عنوان طرح پژوهشی   پیام پژوهشی
 تاثیر pH و فرآیند حرارتی بر مهاجرت فلزات سنگین از ظروف مسی به شبیه ساز غذا 
فلزات سنگین 
 بررسی الگوی مصرف و تعیین میزان آفلاتوکسین B1 موجود در انواع جگرهای سطح شهر کرمانشاه درسال 1397- 1398 
جگر