دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه / آزمایشگاه های دانشکده / آزمایشگاه ها / آزمایشگاه تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی

قابلیت های آزمایشگاه

در آزمایشگاه تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی آنالیزها و پروژه‌های تحقیقاتی مواد غذایی انجام می‌شود. این آزمایشگاه قابلیت ارائه خدمات به تمامی متقاضیان داخل و خارج  از دانشگاه اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی، شرکت های صنایع غذایی و .… را دارا می باشد. آزمایشگاه مجهز به دستگاه‌های: HPLC، جذب اتمی، اسپکتروفتومتر، التراسونیک، هموژنایزر، هود آزمایشگاهی، آون خلا، ژل‌داک و روتاری می‌باشد.

کارشناس آزمایشگاه

خانم صفورا جلیل زاده 

مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد مهندسی شیمی بیوتکنولوژی 

تلفن: 37102016 - 083 
آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی 

کد پستی : 6719851351