*** برنامه ها و فعالیت ها: ***
1) تنظیم برنامه های آموزشی و اقدامات لازم جهت جذب دانشجو در
مقطع کارشناسی علوم تغذیه
جذب
نیروی هیأت علمی متخصص
پیگیری
و مکاتبات لازم جهت تصویب نهایی
تدوین
برنامه مدون درسی
تهیه
برشور معرفی رشته و چاپ آن
بروز
رسانی سایت دانشکده در خصوص رشته جدید
2) انجام اقدامات لازم جهت کسب موافقت بورد علوم و
صنایع غذایی
کسب موافقت گروه مربوطه و پیشنهاد به
شورای آموزشی دانشکده
تأیید شورای آموزشی دانشکده و اعلام به
دانشگاه
3) انجام اقدامات لازم جهت کسب موافقت بورد علوم تغذیه
کسب موافقت گروه مربوطه و پیشنهاد به
شورای آموزشی دانشکده
تأیید شورای اموزشی دانشکده و اعلام به
دانشگاه
4) خرید
و نصب تجهیزات اینترنت و شبکه
تأمین اعتبار جهت خرید تجهیزات
خرید تجهیزات لازم
نصب تجهیزات
5) تغییر کاربری جهت ایجاد سالن همایش، سالن جلسات
تأمین اعتبار جهت احداث سالن همایش
ایجاد سالن همایش و جلسات
تجهیزات سالن جلسات و همایش
6) راه اندازی دفتر ارتباط با صنعت و جامعه
دریافت مجوز لازم جهت تاسیس دفتر ارتباط
با صنعت و جامعه
انتخاب یکی از اعضای هیئت علمی به عنوان
سرپرست دفتر
تجهیز دفتر ارتباط با صنعت و جامعه
7) انجام
تعمیرات و تجهیز آزمایشگاه علوم و صنایع غذایی به دستگاه بافت سنج
تأمین اعتبار جهت تعمیر تجهیزات مستهلک
تأمین اعتبار جهت خرید تجهیزات مورد نیاز
پیگیری خرید تجهیزات بافت سنج
8) انجام
تعمیرات و تجهیز آزمایشگاه علوم تغذیه به دستگاه بادی آنالایزر
تأمین اعتبار جهت تعمیر تجهیزات مستهلک
تأمین اعتبار جهت خرید تجهیزات مورد نیاز
پیگیری خرید تجهیزات بادی آنالایزر
9) ارائه
پیشنهاد بازنگری کوریکولوم های آموزشی
بازنگری کوریکولوم های آموزشی
بروز رسانی طرح درسی
10) توانمند
سازی اعضای هیات علمی در راستای استفاده از فناوری هوش مصنوعی
برگزاری کارگاه های آموزشی جهت استفاده
از هوش مصنوعی
11) اجرای دوره ای برنامه های علمی، فرهنگی برای دانشجویان و
اساتید
برگزاری رویدادهای علمی، فرهنگی
برگزاری اردوهای دانشجویی
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ
برگزاری کرسی های آزاد اندیشی
12) جهت دهی پایان نامه ها و طرح های پژوهشی به سمت نیازهای
واقعی جامعه و صنعت
برگزاری جلسات مشترک دانشگاه و صنعت
افزایش پروژه های فناورانه و بین رشته ایی
13) راه
اندازی مرکز نوآوری غذا
برنامه ریزی جهت کسب موافقت مرکز نوآوری
غذا
استقرار دفتر تحقیق و توسعه کارخانجات
حوزه صنایع غذایی استان در دانشکده
تهیه پروپوزال و ارسال به وزارت بهداشت
جهت اخذ مجوز
تهیه پروپوزال جهت حمایت از سایر سازمان
های کشور مانند بنیاد مستعضفان جهت راه انداری پایلون پلن غذا
14) راه
اندازی دفتر تغذیه بالینی در بیمارستان امام رضا (ع)
تهیه پیش نویس تفاهم نامه با بیمارستان امام رضا (ع)
تصویب تفاهم نامه با بیمارستان امام رضا (ع)
رایزنی با معاونت تحقیقات و رییس بیمارستان امام رضا (ع)
جهت انعقاد تفاهم نامه مشترک
انعقاد تفاهم نامه ی همکاری
تجهیز دفتر تغذیه بالینی
ارائه ی خدمات تغذیه
ایی به بیماران در بیمارستان
15) ارزیابی و
بهبود وضعیت تغذیه بیماران در زمان بستری
بهبود کیفیت غذای بیمارستان براساس نیازهای تغذیه
ارائه بروشورهای راهنمای تغذیه در دوران نقاهت
16) ارتقاء
سطح خدمات تغذیه در کلینک های ویژه دانشگاه
حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان مقطع دکتری درتمامی کلینیک های ویژه (بوستان، پردیس، حاج دایی،
مهدیه و فتاحی)
مکاتبه با معاونت درمان جهت برقراری سیستم ارجاع بالینی به
متخصصان تغذیه
رایزنی جهت تجهیز کلینیک های ویژه با دستگاه های بروز جهت
ارزیابی وضعیت تغذیه
17) برقراری
ارتباط با سازمان های خارج از دانشگاه
نیاز سنجی در خصوص برگزاری جلسات آموزشی
برگزاری دوره و برنامه های آموزشی در راستای علوم تغذیه و ایمنی
مواد غذایی
18) معرفی قابلیت ها و توانمندی های
دانشکده در راستای جذب دانشجویان بین الملل
به روز رسانی پورتال اختصاصی پذیرش دانشجویان خارجی
تبلیغ رشته های دانشکده در وب سایت های معتبر بین المللی و
شبکه های اجتماعی
19) تعریف پروژه های پژوهشی مشترک
با سایر دانشگاه ها
شناسایی زمینه های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه ها و مراکز
معتبر پژوهشی خارجی
برقراری ارتباط با
سایر دانشگاه ها جهت انجام پروژه های مشترک