گروه علوم تغذیه کاربرد دستگاه های آزمایشگاهی پیشرفته مباحث جاری تغذیه فیزیولوژی تغذیه سیستم های اطلاع رسانی پزشکی رژیم درمانی 2 رژیم درمانی 1 تغذیه و تغذیه درمانی تغذیه سلولی - ملکولی پیشرفته 1 تغذیه سلولی - ملکولی تغذیه پیشرفته 2 تغذیه پیشرفته1 تغذیه بالینی اصول تنظیم برنامه های غذایی اصول تغذیه ارزیابی وضعیت تغذیه اصول بیوشیمی و تغذیه روش تحقیق در علوم تغذیه برنامه ریزی غذا و تغذیه تغذیه بیماری 2 برنامه ریزی و مدیریت برنامه های تغذیه ای اپیدمیولوژی تغذیه گروه صنایع غذایی میکروبیولوژی صنعتی میکروب شناسی ارشد مقاله نویسی گوشت کارشناسی کنسرو کنترل کیفیت مواد غذایی1 فرآیندهای پیشرفته مواد غذایی غذاهای حلال، فراسودمند و مکمل های غذایی میکروبیولوژی مواد غذایی پیشرفته سم شناسی مواد غذایی سلامت میوه و سبزی خواص بیوفیزیک مواد غذایی تکنولوژی لبنیات پیشرفته بهداشت و ایمنی شیر ایمنی و کیفیت روغن ها و چربی های خوراکی ایمنی غلات، میوه و سبزی ایمنی آب آشامیدنی و نوشیدنی ها اصول و روش های نگهداری مواد غذایی اثر فرآیند بر مواد غذایی صنعت قند صنایع غلات شیمی موادغذایی سیستم های اطلاع رسانی پزشکی زبان تخصصی ارشد بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی ایمنی گوشت ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی آزمونهای ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی