اولویت های پژوهشی  گروه تغذیه :

1- مطالعه تاثیر عوامل تغذیه ای در بروز بیماریهای شایع غیر واگیر درسطح استان

2- تدوین و اجرای برنامه های مداخلات تغذیه ای با هدف کاهش سوء تغذیه دربیمارستانها

3- طراحی و اجرای برنامه های جامع مداخله تغذیه ای برای گروههای آسیب پذیر

4- بررسی الگوی مصرف انواع مکمل های غذایی در سطح استان

5- تولید غذاهای فراسودمند و مکمل ها  نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌های غیرواگیر شایع پژوهش در زمینه ترکیبات غذایی با اثرات درمانی و پیشگیرانه.

6- مطالعه تأثیر عوامل تغذیه‌ای در بروز بیماری‌های غیرواگیر شایع در سطح استان

7- بررسی رابطه رژیم غذایی با بیماری‌هایی مثل دیابت، چاقی، فشار خون و سرطان.

8- تدوین و اجرای برنامه‌های مداخله تغذیه‌ای با هدف کاهش سوءتغذیه در بیمارستان‌ها

9- طراحی راهکارهای تغذیه‌ای برای بیماران بستری جهت بهبود وضعیت تغذیه‌ای.

10- طراحی و اجرای برنامه‌های جامع مداخله تغذیه‌ای برای گروه‌های آسیب‌پذیراجرای برنامه‌های

11- حمایتی تغذیه‌ای ویژه کودکان، سالمندان، زنان باردار و سایر گروه‌های در معرض خطر