اولویت های پژوهشی گروه تغذیه :
1- مطالعه تاثیر عوامل تغذیه ای در بروز بیماریهای شایع غیر واگیر درسطح استان
2- تدوین و اجرای برنامه های مداخلات تغذیه ای با هدف کاهش سوء تغذیه دربیمارستانها
3- طراحی و اجرای برنامه های جامع مداخله تغذیه ای برای گروههای آسیب پذیر
4- بررسی الگوی مصرف انواع مکمل های غذایی در سطح استان
5- تولید غذاهای فراسودمند و مکمل ها نقش آنها در پیشگیری و درمان بیماریهای غیرواگیر شایع پژوهش در زمینه ترکیبات غذایی با اثرات درمانی و پیشگیرانه.
6- مطالعه تأثیر عوامل تغذیهای در بروز بیماریهای غیرواگیر شایع در سطح استان
7- بررسی رابطه رژیم غذایی با بیماریهایی مثل دیابت، چاقی، فشار خون و سرطان.
8- تدوین و اجرای برنامههای مداخله تغذیهای با هدف کاهش سوءتغذیه در بیمارستانها
9- طراحی راهکارهای تغذیهای برای بیماران بستری جهت بهبود وضعیت تغذیهای.
10- طراحی و اجرای برنامههای جامع مداخله تغذیهای برای گروههای آسیبپذیراجرای برنامههای
11- حمایتی تغذیهای ویژه کودکان، سالمندان، زنان باردار و سایر گروههای در معرض خطر