• پورتال اصلی
  • کتابخانه دیجیتال
  • نقشه سایت
  • ایمیل
  • ورود اعضا
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
flag IRAN
  • EN
  • AR
  • صفحه اصلی
  • معرفی دانشکده
  • حوزه ریاست
    • ریاست دانشکده
    • معاونین و مدیران
      • معاون آموزشی
      • معاون اداری و مالی
      • مدیر پژوهشی
      • مدیر فرهنگی و دانشجویی
    • روسای پیشین
    • روابط عمومی
    • شوراها
      • شورای آموزش
      • شورای پژوهش
      • شورای فرهنگی
      • شورای تحصیلات تکمیلی
  • معاونت آموزش
    • معاون آموزش
    • اداره آموزش
      • سرپرست اداره آموزش
      • تقویم آموزشی
      • برنامه های آموزشی ( کوریکولوم )
      • برنامه مدون
      • ارائه دروس و برنامه هفتگی
      • برنامه امتحانات
      • سمینارها و ژورنال کلاب ها
      • آیین نامه ها
      • فرآیندها
      • ثبت اطلاعات دانشجو
    • گروه های آموزشی
      • گروه علوم تغذیه
        • معرفی گروه، رسالت و اهداف
        • مدیر گروه
        • اعضای هیئت علمی
        • مقاطع تحصیلی - پایان نامه ها
          • رشته مقطع های گروه تغذیه
            • کارشناسی علوم تغذیه
            • کارشناسی ارشد علوم تغذیه
            • دکترای تخصصی علوم تغذیه
        • برنامه های آموزشی گروه
        • طرح درس - کوریکولوم - برنامه مدون
        • اخبار گروه
        • اولویت های پژوهشی تغذیه
        • امکانات و تجهیزات گروه
        • دانش آموختگان
      • گروه علوم و صنایع غذایی
        • معرفی گروه، رسالت و اهداف
        • مدیر گروه
        • اعضای هیئت علمی
        • مقاطع تحصیلی _ پایان نامه ها
          • رشته مقطع های گروه صنایع غذایی
            • کارشناسی علوم صنایع غذایی
            • کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
            • کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
            • دکترای تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی
        • برنامه های آموزشی گروه
        • طرح درس - کوریکولوم - برنامه مدون
        • اخبار گروه
        • اولویت های پژوهشی صنایع غذایی
        • امکانات و تجهیزات گروه
        • دانش آموختگان
    • رشته های تحصیلی
      • کارشناسی
      • کارشناسی ارشد
      • دکترای تخصصی
    • مدیریت تحصیلات تکمیلی
      • مدیر تحصیلات تکمیلی
      • گروه های آموزشی
        • علوم تغذیه
        • علوم وصنایع غذایی
      • آیین نامه ها
      • فرم ها
      • فرایندها
      • راهنماها
    • واحد توسعه آموزش (EDO)
      • مدیر توسعه آموزش (EDO)
      • کارشناس واحد توسعه آموزش (EDO)
      • کمیته ها
        • کمیته ارزشیابی
        • کمیته آموزش اساتید
        • کمیته برنامه ریزی آموزشی
        • کمیته پژوهش در آموزش
        • کمیته ارزشیابی برنامه
      • کمیته دانشجویی توسعه آموزش
        • کمیته ارزشیابی
        • کمیته برنامه ریزی درسی
        • کمیته ارتقاء فرآیند
        • کمیته روابط عمومی
      • آیین نامه ها
      • فرم ها
      • ارزیابی درونی گروه های آموزشی
    • واحد استعداد درخشان
      • مدیریت استعداد درخشان
        • کارشناس واحد
      • آیین نامه ها
      • فرایندها
      • دفتر استعداد درخشان دانشگاه
    • امور اساتید مشاور
      • اساتید مشاور
      • آیین نامه ها
      • فرم ها
    • برنامه هفتگی اساتید
  • مدیریت پژوهش
    • مدیر پژوهش
    • اولویت های پژوهشی
    • دستاوردهای پژوهشی (پیام پژوهشی)
    • پایان نامه ها
    • آیین نامه ها
    • فرم ها
    • فرآیندها
    • توسعه فناوری سلامت
    • افیلیشن هسته تحقیقاتی دانشکده
  • معاونت اداری مالی
    • معاون اداری مالی
    • اداره امور عمومی
      • رئیس امور عمومی
      • واحد کارگزینی
      • واحد کارپردازی
      • واحد دبیرخانه
      • واحد سمعی بصری
      • واحد خدمات
    • اداره امور مالی
      • حسابداری
      • انبارداری
      • امین اموال
    • واحد فناوری اطلاعات
  • مدیریت دانشجویی و فرهنگی
    • مدیر دانشجویی فرهنگی
    • انجمن های دانشجویی فرهنگی
    • امور بانوان
  • کتابخانه
  • کمیته تحقیقات دانشجویی
  • آزمایشگاه های دانشکده
    • مدیریت آزمایشگاه ها
    • آزمایشگاه ها
      • آزمایشگاه تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی
      • آزمایشگاه علوم تغذیه
      • آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی
      • آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
    • تجهیزات و امکانات آزمایشگاه
    • قوانین و مقررات
    • فلوچارت
    • فرآیندها
    • فرم ها
    • سامانه رزرو
  • آزمایشگاه جامع تحقیقات
  • واحد آموزش مجازی
    • مدیریت آموزش مجازی دانشکده
    • خدمات و پشتیبانی واحد آموزش مجازی
    • سمینارها و ژورنال کلاب های مجازی
    • کارگاه های مجازی
    • دفاع آنلاین
    • آمار
  • فرهنگ و سواد تغذیه ای
  • دانش آموختگان
    • سامانه تحصیلی مدارک دانش آموختگان
    • سامانه استعلام مدرک تحصیلی
    • فرصت های شغلی
    • نظرات دانش آموختگان
    • نظرات کارفرمایان
  • واحد مشاوره
    • مدیریت واحد مشاوره
    • همتایاران سلامت روان دانشجویی
    • اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه
    • پیام مشاور
    • لینک ها
  • پروفایل اعضای هیئت علمی
  • تماس با ما
  • English
  • العربیة
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه / معاونت آموزش / گروه های آموزشی / گروه علوم تغذیه / برنامه های آموزشی گروه

شیوه نامه

 

تصویر آیین نامه

 

آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد

 

آیین نامه دفاع از پایان نامه آیین نامه دفاع از پایان نامه

 

آیین نامه وظایف استاد راهنما – مشاور پایان نامه آیین نامه وظایف استاد راهنما – مشاور پایان نامه

 

آیین نامه دوره دکتری تخصصی آیین نامه دوره دکترای تخصصی

 

ژورنال کلاب

برنامه ژورنال کلاب گروه تغذیه نیمسال دوم 1404 - 1403 * ژورنال کلاب گروه تغذیه نیمسال دوم 1404 - 1403
 
ژورنال کلاب گروه تغذیه نیمسال اول 1401 - 1402 ژورنال کلاب گروه تغذیه نیمسال اول 1401 - 1402

لاگ بوک ( نظرسنجی و بازخورد )

                                 

       کارپوشه ثبت عملکرد ویژه دانشجویان دکتری تخصصی علوم تعذیه کارپوشه ثبت عملکرد ویژه دانشجویان دکتری تخصصی علوم تعذیه

منابع علمی

کارشناسی ارشد     دکترای تخصصی 
 
اپیدمیولوژی تغذیه اپیدمیولوژی تغذیه
   
برنامه ریزی غذا و تغذیه برنامه ریزی غذا و تغذیه 1 
اصول و تنظیم برنامه های غذایی اصول و تنظیم برنامه های غذایی  
برنامه ریزی غذا و تغذیه 2 برنامه ریزی غذا و تغذی 2 
روش های آمار زیستی روش های آمار زیستی   تغذیه بالینی 1* تغذیه بالینی 
   
زبان تخصصی پیشرفته زبان تخصصی پیشرفته

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.