مدیر گروه

 

دکتر مریم عزیزی 

     دکترای علوم و صنایع غذایی

     استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

      رزمه علمی:  

  
   
دکتر مریم عزیزی                    
    

پیام مدیر گروه

گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال 1391 با هدف تربیت دانشجویان و پژوهشگران توانمند، ارتقای سطح کیفیت مواد غذایی در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی، و از همه مهمتر بهبود ایمنی و سلامت غذایی جامعه شروع به فعالیت کرد. این گروه طی سالهای گذشته مسیر رو به رشدی را طی کرده و در حال حاضر با فعالیت در 4 رشته-مقطع در زمینه های علوم و صنایع غذایی و همچنین بهداشت و ایمنی مواد غذایی آینده امیدوارکننده ای را پیش رو دارد. اعضای هیات علمی متخصص و متعهد این گروه تمام تلاش خود را در راستای پیشبرد اهداف علمی گروه و ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی به کار می گیرند تا در آینده ای نه چندان دور به عنوان قطب علمی شاهد رشد و بالندگی این رشته در منطقه و کشور باشیم.

شرح وظایف و اختیارات

·         تهیه برنامه اجرایی وظایف آموزشی و پژوهشی و خدماتی ارایه شده از طریق گروه بر اساس خط مشی شورای دانشکده با مشورت اعضای گروه قبل از شروع نیمسال تحصیلی و ارائه آن به رئیس دانشکده

·         ابلاغ برنامه های اجرایی و تکالیف عمومی اعضای هیأت علمی اعم از آموزشی، پژوهشی، درمانی و رعایت نظم و انضباظ کاری اعضای هیأت علمی گروه و نظارت بر حسن اجرای آنها

·         ارائه پیشنهاد در مورد محورهای موضوعات و اولویتهای تحقیقاتی در گروه

·         حمایت از طرحهای پژوهشی ارزنده ای که توسط اعضای هیأت علمی ارائه میشود و هدایت امور پژوهشی و نظارت بر حسن انجام آنها

·         اظهار نظر در مورد بورس ها، فرصتهای مطالعاتی و ماموریتهای اعضای گروه و پیشنهاد آن به رئیس دانشکده

·         پیشنهاد استخدام اعضای هیأت علمی به رئیس دانشکده

·         تجدید نظر مستمر در برنامه ها با توجه به آخرین پیشرفتها و تغییرات و تحولات و تسلیم این برنامه ها به مراجع ذیربط

·         تشکیل منظم و اداره جلسات شورای گروه و ارسال گزارش کار، مصوبات پیشنهادها و نظریات جمعی گروه به رئیس دانشکده

·         انعکاس مشکلات گروه اعم از مشکلات نیروی انسانی، تجهیزاتی و مشکلات فرایندی گروه به رئیس دانشکده

·         ارزیابی کار سالانه اعضای گروه و گزارش آن به رئیس دانشکده

·         یافتن راهکارهای مناسب جهت ایجاد ارتباط هر چه بیشتر بین گروههای بالینی و علوم پایه

·         تلاش جهت ارتقای همه جانبه اعضای محترم هیأت علمی گروه

کارشناس گروه علوم و صنایع غذایی

خانم سپیده چقاکبودی 

     کارشناس صنایع  غذایی

     

شرح وظایف

  • پیگیری و نگارش نامه های گروه
  •  ثبت و برنامه ریزی دستور کار جلسات گروه و نگارش صورتجلسات
  • اطلاع رسانی امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان
  • انجام امور مربوط به تشکیل پرونده و ثبت اطلاعات دانشجویان جدید الورود در گروه 
  • انجام امور مربوط به کارآموزی دانشجویان کارشناسی
  • هماهنگی جلسات دفاع از پروپوزال و پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی 
  • ثبت و بررسی حضور و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دفترچه ثبت فعالیت  
  • بررسی وضعیت تحصیلی دانشجویان جهت انجام امور فارغ التحصیلی 
  • مشارکت در امر برگزاری امتحانات پایان ترم و امتحان جامع
  • مشارکت در تعیین برنامه هفتگی دوره آموزشی برای هر نیمسال و هماهنگی با اساتید 
  • مشارکت در ثبت فرم فعالیت های اعضای هیات علمی در هر نیمسال 
  • همکاری در برگزاری، ثبت و ارزشیابی جلسات، کارگاه ها، سمینارها و ژورنال کلاب ها 
  • پیگیری کمبودهای اقلام، کتاب و تجهیزات آموزشی، اداری و آزمایشگاهی 
  • گزارش روند برگزاری کالسها در هر نیمسال
  • • ثبت و بایگانی مدارک سنجه های اعتباربخشی رشته - مقاطع گروه 
  • به روز رسانی مطالب گروه در وب سایت دانشکده
  • انجام سایر امور مربوط به گروه که از طرف مدیر گروه
تلفن:    37102011 - 083
آدرس پست الکترونیک: Maryamazizi766@gmail.com 

 آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کدپستی: 6719851552

تلفن:    37102016 - 083
آدرس پست الکترونیک: chaghakaboodisepideh@gmail.com

 آدرس: استان کرمانشاه، شهر کرمانشاه، میدان ایثار، جنب بیمارستان فارابی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی 

کد پستی : 6719851351