معرفی

اولین دوره دانشجویان رشته کارشناسی پیوسته علوم و صنایع غذایی- گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در نیمسال دوم 92-91 در قالب گروه علوم تغذیه پذیرش شدند. در سال 94 گروه های "علوم تغذیه" و "علوم و صنایع غذایی" از هم تفکیک شده و به طور مستقل به فعالیت خود ادامه دادند. در همین سال گروه علوم و صنایع غذایی موفق به پذیرش اولین دوره دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی- گرایش کنترل کیفی و بهداشتی گردید. سپس در سال 96 اولین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی پذیرفته شدند. در آخرین فعالیت گسترش گروه، پس از حدود دو سال پیگیری مداوم سرانجام در سال 1400 اولین دوره دانشجویان دکترای تخصصی در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی پذیرش شدند.

آموزش اپلای برای پذیرش در رشته

متقاضیان داخل کشور ( روزانه، پردیس خودگردان ) :

متقاضیان محترم می توانند با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با کسب امتیاز علمی و انتخاب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در خصوص ورود به دوره کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی "علوم و صنایع غذایی" و "بهداشت و ایمنی ومواد غذایی"  اقدام نمایند. متقاضیان گرامی بمنظور کسب اطلاعات، دریافت دفترچه آزمون، تاریخ آزمون و منابع امتحانی به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور (sanjeshp.ir) مراجعه نمایند.

 

متقاضیان خارج از کشور (دانشجویان بین الملل):

متقاضیان خارج از کشور تحت عنوان دانشجوی بین الملل با ارائه درخواست به معاونت بین الملل دانشگاه و ارسال رزومه علاقمندی خود را برای ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته های "علوم و صنایع غذایی" و "بهداشت و ایمنی مواد غذایی" اعلام می کنند.https://www.kums.ac.ir/en/apply/applicationform ) درخواست متقاضیان در معاونت بین الملل دانشگاه و سپس به شورای آموزشی و شورای گروه دانشکده مطرح و در صورت موافقت از طریق معاونت بین الملل دانشگاه به متقاضیان اعلام خواهد شد. 

پایان نامه ها

1 -تولید، ارتقاء کیفیت و بررسی خصوصیات روغن ها و چربی ها

2 -اثر فرایندها بر بهبود کیفیت و شناسایی تقلبات در مواد غذایی

3 -شیوه های نوین تولید، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی

4 -سلامت و ایمنی مواد غذایی

5 -سموم و فلزات سنگین در مواد غذایی از مزرعه تا مصرف کننده و ارزیابی خطر آن ها

6 -تولید غذاهای فراسودمند و نقش آنها در پیشگیری و درمان بیماریهای شایع غیر واگیردار