ردیف |
نام اساتید |
حوزه های تحقیقاتی اساتید گروه علوم و صنایع غذایی |
1 |
دکتراحسان صادقی |
غذاهای فراسودمند - ایمنی و سم شناسی مواد غذایی - میکروبیولوژی مواد غذایی |
2 |
دکترمیلاد روحی |
غذاهای فراسودمند- بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر - ایمنی و سم شناسی مواد غذایی - نانو تکنولوژی - مدلسازی |
3 |
دکتر رضا محمدی |
بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر مواد غذایی - شیمی مواد غذایی - Functional food |
4 |
دکترخدیجه عبدالملکی |
تولید و فرمولاسیون محصولات فراسودمند - امولسیونها - اولئوژل - ایمنی مواد غذایی |
5 |
دکترزهرا سرلک |
سم شناسی مواد غذایی - تشخیص تقلیات مواد غذایی با روش های نوین بیولوژی مولکولی در مطالعات مرتبط با غذا - غذاهای فراسومند |
6 |
دکتر مریم عزیزی |
بسته بندی مواد غذایی - بسته بندی های ضدمیکروبی و هوشمند - ایمنی مواد غذایی |
7 |
دکتر معین بشیری |
آنالیز ترکیبات شیمیایی - آنالیز خطر آلاینده های شیمیایی - مطالعات مروری سیستماتیک - فرآیندهای غیرحرارتی نو ظهور (پلاسما ) |