اعضای هیئت علمی

پروفسور احسان صادقی 

   استاد گروه علوم و صنایع غذایی

   دکتری تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

   رزمه علمی:  

   آدرس پست الکترونیک: Ehsan.sadeghi59@yahoo.com

 ذکتر صادقی

 دکتر رضا محمدی 

   دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی

   دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی)

   رزمه علمی:   English English    فارسی فارسی

   آدرس پست الکترونیک  R.mohammadi@kums.ac.ir

دکتر محمدی

 دکتر میلاد روحی

   دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی

   دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی (گرایش بیوتکنولوژی)

   رزمه علمی:     

Curriculum Vita English          فارسی فارسی

   آدرس پست الکترونیک: Milad.rouhi@kums.ac.ir

عکس دکتر روحی

 دکتر مریم عزیزی لعل آبادی 

   استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

   دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی)

   رزمه علمی:   

  
 آدرس پست الکترونیک: Maryamazizi766@gmail.com 
دکتر مریم عزیزی

دکتر خدیجه عبدالملکی

   استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

   دکتر تخصصی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی)

   رزمه علمی:    

 آدرس پست الکترونیک: Khadije.abdolmaleki@gmail.com 

خانم دکتر عبدالملکی

دکتر معین بشیری 

   استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

   دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی)

   رزمه علمی:   

Curriculum Vita English        فارسی فارسی

  

آدرس پست الکترونیک:  Moeinbashiry@gmail.com

خانم دکتر عبدالملکی

  دکتر زهرا سرلک 

   دکتری تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی 

   استادیار گروه علوم و صنایع غذایی 

   رزمه علمی: 

Curriculum Vita English           فارسی فارسی

  آدرس پست الکترونیک: sarlak.zhr@gmail.com

سرلک

دکتر بهروز تاجدار اورنج 

دکتری تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

رزومه علمی : 

 

آدرس پست الکترونیکی : tajdar.tums@yahoo.com 

 دکتر بهروز تاج دار  

 

حوزه های تحقیقاتی

ردیف  نام اساتید حوزه های تحقیقاتی اساتید گروه علوم و صنایع غذایی 
 1  دکتراحسان صادقی  غذاهای فراسودمند - ایمنی و سم شناسی مواد غذایی - میکروبیولوژی مواد غذایی 
 2  دکترمیلاد روحی  غذاهای فراسودمند- بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر - ایمنی و سم شناسی مواد غذایی - نانو تکنولوژی - مدلسازی 
 3  دکتر رضا محمدی  بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر مواد غذایی - شیمی مواد غذایی - Functional food
 4  دکترخدیجه عبدالملکی  تولید و فرمولاسیون محصولات فراسودمند - امولسیونها - اولئوژل - ایمنی مواد غذایی 
 5  دکترزهرا سرلک  سم شناسی مواد غذایی - تشخیص تقلیات مواد غذایی با روش های نوین بیولوژی مولکولی در مطالعات مرتبط با غذا - غذاهای فراسومند 
 6  دکتر مریم عزیزی  بسته بندی مواد غذایی - بسته بندی های ضدمیکروبی و هوشمند - ایمنی مواد غذایی 
 7 دکتر معین بشیری  آنالیز ترکیبات شیمیایی - آنالیز خطر آلاینده های شیمیایی - مطالعات مروری سیستماتیک - فرآیندهای غیرحرارتی نو ظهور (پلاسما )