معرفی

گروه علوم تغذیه در سال 1388 به عنوان یکی از گروه‌های آموزشی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تحت عنوان گروه علوم تغذیه و صنایع غذایی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد و در سال 1393 با کسب مجوز پذیرش دانشجو از هیئت بورد علوم تغذیه در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه به عنوان اولین گروه تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی غرب کشور وظیفه تربیت علمی و پژوهشی دانشجویان آن مقطع تحصیلی را عهده‌دار گردید. این گروه در سال 1394 از گروه صنایع غذایی جدا گردید و ادامه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را در قالب گروهی مستقل و به عنوان گروه علوم تغذیه ادامه داد. با پیگیریهای مستمر، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه در سال 1396 راه اندازی و افتتاح گردید. این گروه در سال 1400 موفق به اخذ نظر موافق شورای گسترش دانشگاهها به منظور تربیت دانشجویان دکترای تخصصی تغذیه شده است. این گروه متشکل از اعضاء هیأت علمی متخصص در زمینه تغذیه جامعه و تغذیه بالینی و رژیم درمانی می‌باشد که آموزش دانشجویان رشته علوم تغذیه در مقاطع تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی ) و همچنین انجام پژوهش های نوین در زمینه علم تغذیه را بر عهده دارد.

 

آموزش اپلای برای پذیرش در رشته

متقاضیان داخل کشور:

متقاضیان محترم می توانند با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با کسب امتیاز علمی و انتخاب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در خصوص ورود به دوره کارشناسی ارشد علوم تغذیه دردانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه اقدام نمایند. متقاضیان گرامی بمنظور کسب اطلاعات، دریافت دفترچه آزمون، تاریخ آزمون و منابع امتحانی به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور (sanjeshp.ir) مراجعه نمایند.

 

متقاضیان خارج از کشور (دانشجویان بین الملل):

متقاضیانی خارج از کشور تحت عنوان پذیرش به عنوان دانشجوی بین الملل با ارائه درخواست به معاونت بین الملل دانشگاه و ارسال رزومه علاقمندی خود را برای ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رشته علوم تغذیه اعلام می کنند. درخواست متقاضیان به معاونت بین الملل دانشگاه و سپس به شورای آموزشی و شورای گروه دانشکده مطرح و در صورت موافقت از طریق معاونت بین الملل دانشگاه به متقاضیان اعلام خواهد شد. 

پایان نامه ها

 

اولویت های پایان نامه های گروه تغذیه :

·        مطالعه تاثیر عوامل تغذیه ای در بروز بیماریهای شایع غیر واگیر در سطح استان

·        تدوین و اجرای برنامه های مداخلات تغذیه ای با هدف کاهش سوء تغذیه در بیمارستانها

·        طراحی و اجرای برنامه های جامع مداخله تغذیه ای برای گروههای آسیب پذیر

·        بررسی الگوی مصرف انواع مکمل های غذایی در سطح استان