پشتیبانی بنیاد نخبگان از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشورو اخرین مهلت ثبت نام در سامانه سینا

دانشجویان جدید سال تحصیلی 98-1397 می‌توانند با مطالعه آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور» بنیاد ملی نخبگان از تسهیلات ویژه آن بهره‌مند شوند.

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور»، تسهیلات ویژه‌ای شامل رتبه دانشجویی، اعتبار آموزش‌یاری، پژوهش‌یاری، فن‌یاری، اعتبار توان‌مندی آموزشی، کارآفرینی و اعتبار ارتباطات علمی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

متقاضیان  حداکثر تا پایان روز 98/5/15 فرصت خواهند داشت گزینه (( درخواست بررسی پرونده برای بهره مندی از پشتیبانی هایی دانشجویی )) را در بخش ثبت درخواست ها سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانی sina.bmn.ir

سایت بنیاد علمی نخبگان استان