اخبار

جلسه دفاع کارشناسی ارشد رشته علوم صنایع غذایی چهارشنبه 6 مهرماه 1401

جلسه دفاع کارشناسی ارشد رشته علوم صنایع غذایی  چهارشنبه  6 مهرماه  1401

با عنوان " بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی عصاره ریشه ی گیاه سیپروس روتندوس و کاربرد آن در نگهداری گوشت گاو "  

دانشجو :  آقای جلال اسکندری 

استاد راهنما: آقای دکتر میلاد روحی 

استاد مشاور : دکتر رضا محمدی 

زمان :  چهارشنبه  6/ 6/ 1401  ساعت  10 صبح 

مکان :  سالن همایش دانشکده بهداشت 

لینک :   https://www.skyroom.online/ch/nutrition_schoolkermanshah/nutrition

 

۴ مهر ۱۴۰۱ ۱۳:۴۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید