بازید مهندس کریمی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

⚛بررسی میدانی برآورد مشکلات دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

❇️ مهندس کریمی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بازدید کرد.

✅ در این بازدید مشکلات و چالش های پیش رو در دانشکده بررسی و راهکارهای لازم ارائه شد.

💢دکتر صادقی رییس محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در این پایش :

💠 نوسازی اساسی کلاس های درسی دانشکده و اضافه کردن دو کلاس جدید، ساخت مجموعه اداری مالی دانشکده، بهسازی آزمایشگاهها و خرید تجهیزات آزمایشگاهی، طراحی و ساخت آزمایشگاه رفرنس وطراحی و ساخت ساختمان جدید اساتید از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این دانشکده است.

💠 همچنین مستقل کردن تمام حوزه های اداری و مالی ، طراحی و تجهیز سایت کامپیوتر، طراحی و ساخت فضای سبز و اخذ چارت تشکیلاتی از جمله اقداماتی است که در سالهای اخیر در این دانشکده انجام شده است.

💠 در این دانشکده ۱۹۵ دانشجو که از این تعداد ۶۸ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۷ دانشجوی PHD مشغول به تحصیل هستند.

💠 در سال تحصیلی جاری ۵ دانشجوی بین الملل عراقی در رشته های PHD تغذیه، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی نیز در این دانشکده جذب و در حال تحصیل هستند.

💠 در حال حاضر این دانشکده دارای دو گروه آموزشی ، ۱۴ عضو هیات علمی و شش رشته کارشناسی صنایع غذایی، کارشناسی ارشد صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه و دکترای تخصصی رشته های تغذیه و بهداشت و ایمنی مواد غذایی می باشد .
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ ۱۰:۳۸