اخبار

جلسه دفاع کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی - کنترل کیفی سه شنبه 12 بهمن 1400

جلسه دفاع کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی - کنترل کیفی  سه شنبه 12 بهمن 1400

با عنوان " بررسی اثر صمغ اسفرزه و ژلاتین در ریزپوشانی هم زمان لاکتوباسیلوس کازئی وسلنیم و تعیین ویژگی های کیفی آن در شرایط نگهداری و شبیه سازی دستگاه گوارش " 

دانشجو : خانم زهرا حشمی 

استاد راهنما : آقای دکتر رضا محمدی 

زمان : سه شنبه  12 بهمن ماه 1400  ساعت  13 

مکان: https://www.skyroom.online/ch/nutrition_schoolkermanshah/nutrition   

 

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ۱۱:۱۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید