دانشکده تغذیه قطب ارتباط با صنعت دانشگاه

دکتر صادقی رییس دانشکده تغذیه در بازدید رییس دانشگاه

احداث کلاس های درسی برای دانشکده،  ساخت مجموعه اداری مالی دانشکده،  بهسازی آزمایشگاهها و خرید تجهیزات آزمایشگاهی،  طراحی و ساخت آزمایشگاه رفرنس و ساختمان جدید اساتید ، مستقل کردن حوزه های اداری و مالی ، طراحی و تجهیز سایت کامپیوتر،  طراحی و ساخت فضای سبز و اخذ چارت تشکیلاتی از جمله اقدامات در این دانشکده نوپا است.

در این دانشکده ۱۴ عضو هیات علمی در سه گروه آموزشی کار آموزش به ۱۲۷ دانشجو شامل ۷۳ دانشجوی کارشناسی و ۵۴ دانشجوی کارشناسی ارشد را بر عهده دارند.

رویکرد علمی در آموزش مجازی، برگزاری وبینار های آموزشی،  پایش مستمر کلاسهای آنلاین،برگزاری مستمر ژورنال کلاب ها و سیمنارها به صورت مجازی ،  تولید محتواهای آموزشی،  حضور مستمر اساتید در عرصه بالینی و تشکیل تیم ارزشیابی درونی دانشگاه از جمله اقدامات دانشکده در بخش آموزشی دانشکده است.