معرفی کمیته

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی در آبان ماه سال 1401 به سرپرستی خانم دکتر زهرا سرلک عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی شروع به کار نمود. با توجه به اهمیت ترویج فرهنگ و ارتقای پژوهش در دانشجویان دانشکده، این مرکز اهم فعالیت های خود را در حوزه پژوهش و با رسالت ایجاد بستر مناسب  برای رشد و اعتلای پژوهش در دانشجویان اختصاص داده است. این کمیته در نظر دارد حوزه پژوهش خود را در سطح جامعه و در راستای اهداف علوم تغذیه و صنایع غذایی جامعه نگر تعمیم دهد.