اولویت های تحقیقاتی علوم تغذیه و صنایع غذایی
1- تولید ، ارتقاء کیفیت و بررسی خصوصیات روغن ها و چربی ها
2- اثر فرآیندها بر بهبود کیفیت و شناسایی تقلبات در مواد غذایی
3- شیوه های نوین تولید ، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی
4- سلامت و ایمنی مواد غذایی
5- سموم و فلزات سنگین در مواد غذایی از مزرعه تا مصرف کننده و ارزیابی خطر آن ها
6- تولید غذاهای فراسودمند و نقش آن ها در پیشگیری و درمان بیماری های شایع غیر واگیردار
7- مطالعه تاثیر عوامل تغذیه ایی در بروز بیماری های شایع غیر واگیر در سطح استان
8- تدوین و اجرای برنامه های مداخلات تغذیه ایی با هدف کاهش سوء تغذیه در بیمارستان ها
9- طراحی و اجرای برنامه های جامع مداخله تغذیه ایی برای گروه های آسیب پذیر
10- بررسی الگوی مصرف انواع مکمل های غذایی در سطح استان