اولویت های تحقیقاتی علوم تغذیه و صنایع غذایی 

1- تولید ، ارتقاء کیفیت و بررسی خصوصیات روغن ها و چربی ها 

2- اثر فرآیندها بر بهبود کیفیت و شناسایی تقلبات در مواد غذایی 

3- شیوه های نوین تولید ، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی 

4- سلامت و ایمنی مواد غذایی 

5- سموم و فلزات سنگین در مواد غذایی از مزرعه تا مصرف کننده و ارزیابی خطر آن ها 

6- تولید غذاهای فراسودمند و نقش آن ها در پیشگیری و درمان بیماری های شایع غیر واگیردار 

7- مطالعه تاثیر عوامل تغذیه ایی در بروز بیماری های شایع غیر واگیر در سطح استان 

8- تدوین و اجرای برنامه های مداخلات تغذیه ایی با هدف کاهش سوء تغذیه در بیمارستان ها 

9- طراحی و اجرای برنامه های جامع مداخله تغذیه ایی برای گروه های آسیب پذیر 

10- بررسی الگوی مصرف انواع مکمل های غذایی در سطح استان