اخبار

مقایسه نانولیپوزوم و نانوفیتوزوم در حفظ ایمنی مواد غذایی

نانولیپوزوم و نانوفیتوزوم

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می کند: 

 

*** مقایسه نانولیپوزوم و نانوفیتوزوم در حفظ ایمنی موادغذایی  ***

 

مدرس : آقای دکتر احسان صادقی و سرکارخانم مارال نیستانی  

زمان : 24 آذر  1404 ساعت 10 الی 12 

مکان : ساختمان کلاس ها ( کلاس 102 )  

هزینه : 0 

همراه با ارائه گواهی معتبر 

ثبت نام صرفا" از طریق سامانه پژوهان امکان پذیر است و صدور گواهی منوط به ثبت نام و شرکت در کارگاه می باشد. 

 

برای پیگیری آخرین اخبار در کانال های زیر عضو شوید. 

src_kums @ 

Food_committee @ 

۲۲ آذر ۱۴۰۴ ۱۳:۰۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید