مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا با حضور پر رنگ روسا اساتید و مسئولین دانشکده و همچنین خانم دکتر فرزادمهر مسئول محترم تحقیق وتوسعه شرکت روژین تاک در محوطه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
طی این مراسم به اهمیت کاهش ضایعات مواد غذای، درکشاورزی و صنعت استفاده از ضایعات و ایجاد ارزش افزوده در راستای توسعه پایدار و نیز راهکارهای بهبود ارتباط بین صنعت و دانشگاه اشاره شد.
16 اکتبر مصادف با 24 مهرماه هرسال به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده و شعار امسال روز جهانی دست در دست هم برای غذای بهتر و آینده بهتر می باشد. پرسش و پاسخ دانشجویی، مسابقه ارزیابی حسی و مشاوره تغذیه از دیگر برنامه های ارائه شده توسط دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشکده بود.