اخبار

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و شرکت کشت و صنعت روژین تاک

فناوری‌های مرتبط باصنایع غذایی
به‌منظور توسعه همکاری‌های مشترک دانشگاه و صنعت و در راستای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و شرکت کشت و صنعت روژین تاک (سهامی خاص) منعقد شد.
* براساس این تفاهم‌نامه که با حضور دکترسروش رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، سیدمظفرعبدالله مدیرعامل شرکت روژین تاک ودکترامیرصابر رئیس دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی به امضا رسید، شرکت مذکور بازسازی و تجهیز کتابخانه و سالن مطالعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی را با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان برعهده گرفته است.
* شرکت کشت وصنعت روژین تاک ازاعضای فعال پارک علم و فناوری دانشگاه است و تاکنون اقدامات ارزشمندی درحوزه پژوهش وتوسعه فناوری‌های مرتبط باصنایع غذایی انجام داده است.
🗣 دکتر سروش رئیس دانشگاه:
* رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دراین مراسم با قدردانی از اقدام ارزشمند شرکت روژین تاک گفت:شرکت روژین تاک نمونه‌ای موفق از یک واحد صنعتی اثرگذار است که نقش مهمی درایجاد اشتغال دراستان ایفا کرده است.
* ارتباط دانشگاه با صنعت از ارکان اصلی دانشگاه‌های نسل نوین است؛ دانشگاه‌هایی که فراتر از آموزش و پژوهش، به دنبال رهبری تعاملات جامعه و حل مسائل واقعی مردم هستند.
🗣 سید مظفر عبدالله مدیرعامل شرکت روژین تاک:
* مدیرعامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک نیز در این مراسم اظهار داشت:
یکی از اصول بنیادین زندگی من، اثرگذاری مثبت در جامعه است و خوشبختی واقعی زمانی حاصل می‌شود که بتوان در بهبود زندگی مردم سهمی داشت.
* شرکت روژین تاک در میان کارخانجات فعال در حوزه فرآورده‌های گوجه‌فرنگی، رتبه ۲۸ جهان را دارد و تاکنون ۳۶۰۰ کشاورز استان کرمانشاه را آموزش داده و محصولات آنان را به‌صورت تضمینی خریداری کرده است.
* این شرکت با ایجاد ۵۳۰ فرصت شغلی مستقیم نقش مهمی در اشتغال‌زایی استان ایفا کرده است.
* تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت ضروری است تا بتوان از توان علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها برای ارتقای کیفیت و بهره‌وری صنایع استفاده کرد.

۲۰ مهر ۱۴۰۴ ۱۱:۰۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید