جلسه سمینارجناب آقای محمد علی عباس آبادی دانشجوی ارشد علوم تغذیه با عنوان: " نقش فرآوردههای لبنی در بهبود شاخصهای خواب انسان: مرور رواییِ مبتنی بر روشهای سیستماتیک بر کارآزماییهای تصادفیسازیشده (α لاکتالبومین، هیدرولیزات αS1-کازئین، لبنیات تخمیری و شیر) با تأکید بر پیامدهای عینی و ذهنی خواب (PSQI، اکتیگرافی، PSG) در بزرگسالان سالم، بدخواب، پرتنش و ورزشکاران " در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور استادان و جمعی از دانشجویان در تاریخ 26شهریور1404 در سالن کنفرانس برگزار شد.