اولین روز از رویداد ساون در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی توسط انجمن علمی دانشجویی فودیسم با همکاری اتحادیه انجمن های علمی علوم دامی و صنایع غذایی ایران و به همت معاونت فرهنگی، دانشجویی دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید.
در نخستین روز رویداد، مراسم افتتاحیه، مسابقه بژی پک، ایستگاه ارزیابان حسی و مناظره دانشجویی برگزار گردید.
روز دوم رویداد، ( دوشنبه 22 اردیبهشت ماه ) آیین اختتامیه رویداد همان روز در ساعت 30 : 14 در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.