اخبار

فناوری نانو اسپیری درایرها در صنایع غذایی

خشک کردن مواد غذایی با محدود کردن رشد میکروارگانیسم­ها و واکنش­های تخریبی آنزیمی یک روش ثابت برای حفظ مواد غذایی است. از طرفی دانشمندان به دنبال ابزارهایی هستند که دستیابی به پارامترهای مناسب خشک کردن را تسهیل کند. امروزه از فناوری کپسولاسیون به منظور محصور کردن مواد غذایی فعال زیستی که نسبت به شرایط فرآیندی و محیطی بسیار حساس هستند و تحویل مناسب آنها به بدن اضروری است، ستفاده می شود. برای تولید مواد زیست فعال محصور شده، به ذرات با اندازه کوچکتر تکنولوژی نانو اسپری درایر­ها توسعه یافته است. این خشک کن ها حاوی فناوری مش اسپری و کلکتور الکترواستاتیکی هستند که منجر به تغییر در اندازه ذرات و عملکرد محصول در مقایسه با خشک کن­های اسپری به روش سنتی می شوند و دارای فرآیندی پیوسته برای تبدیل محلول خوراکی به ذرات جامد با اندازه ذرات 300 نانومتر تا 5 میلی متر است. مرور اجمالی نتایج نشان می دهد که به علت توزیع، پایداری و ماندگاری مناسب محصولات تقاضای استفاده از این روش در صنایع غذایی افزایش یافته است اما هنوز برای کاربردهای بیشتر، نیاز به توسعه آن ها در مقیاس آزمایشی و صنعتی است.

۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ۱۲:۲۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید