اخبار

کسب موفقیت برای دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کسب موفقیت برای دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

در اولین استارتاپ کشوری صنایع غذایی در یزد برگزار گردید، آقای عارف نجفی دانشجوی رشته صنایع غذایی موفق به کسب رتبه دوم از بین 110 ایده شدند.

این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک عرض می نمائیم.

عارف نجفی1 عارف نجفی 2  

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ ۱۰:۳۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید