طرح بهره ورانه منتخب دانشگاه به ثمر نشست:

"مجموعه آزمایشگاه های دانشکده تغذیه و صنایع غذایی موفق به کسب پروانه بهره برداری آزمایشگاه همکار از سازمان غذا و دارو کشور گردید."

دکترصادقی: پس از 3 سال پیگیری و تلاش در جهت استانداردسازی مجموعه آزمایشگاه های دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی که ایده آن نیز به عنوان طرح بهره وری منتخب از سوی وزارت بهداشت اعلام گردید بالاخره زحمات به ثمر نشست و از این پس کارخانجات صنایع غذایی استان می توانند به جای تاسیس آزمایشگاه با عقد قرارداد همکاری با این مجموعه نمونه های خود را مورد ارزیابی قرار دهند، همچنین ارگان های نظارتی استان قادر به ارسال نمونه های مواد غذایی کارخانجات استان به این مجموعه آزمایشگاهی خواهند بود.

این اقدام از یک طرف موجب بهره وری و درآمدزایی مجموعه دانشگاهی شده و از سوی دیگر مشکلات صنعت استان را نیز حل خواهد کرد.

در پایان از زحمات ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم غذا و دارو، مدیریت بهره وری دانشگاه، مسئول آزمایشگاه های رفرنس دانشکده، کارشناسان و همه همکارانی که در انجام این موفقیت یاری نموده اند تشکر و قدردانی بعمل می آید.