اخبار

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم وصنایع غذایی چهارشنبه 29 شهریورماه 1402

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم وصنایع غذایی چهارشنبه 29 شهریورماه 1402

با عنوان " بررسی اثر افزودن نانولیپوزوم حاوی عصاره‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی Tobacco بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ضد‌میکروبی، آنتی‌اکسیدانی و ساختاری فیلم خوراکی کیتوزان-ژلاتین " 

دانشجو : خانم نرگس صراف اف

استاد راهنما : آقای دکتر رضا محمدی 

استاد مشاور : آقای دکتر میلاد روحی 

 

زمان : چهارشنبه  29/ 6/ 1402   ساعت 11 صبح 

مکان : سالن همایش دانشکده بهداشت 

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ ۱۲:۵۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید