اخبار

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم وصنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) یکشنبه 19 شهریورماه 1402

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم وصنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) یکشنبه 19 شهریورماه 1402

با عنوان " بررسی اثر جایگزینی چربی با اولنوژل ساختار یافته صمغ دانه شاهی و صمغ باریجه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی همبرگر " 

دانشجو : خانم بهار امیری 

استاد راهنما : آقای دکتر احسان صادقی 

استاد مشاور : خانم دکتر خدیجه عبدالملکی 

 

زمان : یکشنبه  مورخ 19/ 6/ 1402  ساعت 13 

مکان : سالن همایش دانشکده بهداشت 

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ ۱۲:۰۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید