همایش مشترک علمی - آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اداره کل استاندارد استان کرمانشاه با عنوان "معرفی رویکردهای نوین سازمان ملی استاندارد در حوزه استانداردسازی محصولات غذایی و کشاورزی" با میزبانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در روز سه شنبه مورخ 10/ 8/ 1401 در سالن همایش دانشکده بهداشت برگزار گردید.
در این همایش که با حضور اساتید دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، معاون محترم وسرپرست آزمایشگاه های استاندارد استان کرمانشاه و همچنین استقبال گسترده دانشجویان تشکیل گردید، جدیدترین مطالب در حوزه استانداردسازی مواد غذایی در قالب سه کارگاه 1- استاندارد غذاهای حلال 2-استاندارد نانو مواد در علوم غذایی 3- استاندارد آلاینده ها در مواد غذایی به همراه پنل تخصصی پرسش و پاسخ ارائه شد.