در آستانه هفته پژوهش ضمن عرض تبریک هفته پژوهش جای خرسندیست که تلاش بی دریغ اعضای هیات علمی این دانشکده در یک سال گذشته موجب پیشرفتهای بسیاری در این حوزه شده است که شامل:
1-آمار تولید علم (مقاله بین المللی برتر) به عضو هیات علمی 5/ 17 به یک
2- چاپ 10 مقاله Q1 با impact factor بیش از 11
3- انجام 5 طرح ارتباط با صنعت موفق که منجر به تولید محصول فراسودمند شده اند.
4- تصویب 131 طرح تحقیقاتی
5- انجام 10 مورد ثبت اختراع
6- تشکیل تیم تحقیقاتی بین رشته ای با شرکت اعضا هیئت علمی هردو گروه تغذیه و صنایع غذایی
7- تدوین نقشه راه و اعطای ماموریت ملی غذاهای فراسودمند از سوی وزرات بهداشت
در پایان ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای تمامی همکاران امید است شاهد رشد و شکوفایی مداوم شما عزیزات باشیم .
دکتراحسان صادقی
ریاســت دانشــکده