اخبار

اساتید دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی که در سال 2021 مقالات با ایمپکت بالای 10 چاپ کرده اند

اساتید دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی که در سال 2021 مقالات با ایمپکت بالای 10 چاپ کرده اند

 

Dr Ehsan Sadeghi & Dr Moein Bashiry

Trend in food science:12.56


Dr Reza Mohammadi & Dr Milad Rohi

Critical Reviews in Food Science and Nutrition:11.17

Dr Maryam Azizi

Advances in Colloid and Interface Science:12.98

Critical Reviews in Food Science and Nutrition:11.17

Dr Khadijeh Abdolmaleki

1. The mycotoxins in edible oils: An overview of prevalence, concentration, toxicity, detection and decontamination techniques (2021/trend in food science:12.56)


۲۹ آذر ۱۴۰۰ ۰۰:۰۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید