به مناسبت بزرگذاشت بیست و چهارم مهرماه مصادف با 16 اکتبر روز جهانی غذا جشنواره ایی در دانشکده علوم تغذیه و صنابع غذایی توسط شورای فرهنگی دانشجویی با همکاری انجمن علمی فودیسم ، کمیته تحقیقات دانشجویی و شورای صنفی دانشکده برگزار شد، که طی آن مسابقه تهیه غذاهایی فرا سودمند توسط دانشجویان و همچنین بازدید همزمان اعضای محترم شورای شهر و سخنرانی کلیدی توسط اساتید انجام گردید، در پایان پس از داوری غذاهای تهیه شده توسط اساتید به نفرات اول تا چهارم جوایز اهدا شد.
مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده