ریاست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه از راه اندازی دو رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی و رشته علوم تغذیه در مقطع دکتری تخصصی(ph.D) خبر داد
پروفسور احسان صادقی با تبریک این موفقیت بزرگ به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد :به استناد رای صادره در دویست و هشتاد ویکمین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی و رشته علوم تغذیه در مقطع دکتری تخصصی(ph.D) هرکدام با ظرفیت پذیرش ۲ دانشجو برای یک دوره در دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی راه اندازی شدند.