دومین جشنواره پایان نامه و ایده های برتر در سطح دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 98/9/18 با حضور ریاست و معاونین دانشکده برگزار شد.در این جشنواره حدود 18 طرح و ایده از طرف دانشجویان ارسال شده پس از بررسی اولیه 6 عنوان پایان نامه و 2 عنوان ایده به مرحله نهایی داوری رسیدند.و پس از داوری با حضور اساتید دانشکده و دانشجویان دانشکده در سالن همایش 3 نفر به عنوان نفرات برتر به شرح ذیل انتخاب شدند.
1.خانم سحرچشمه در گروه علوم تغذیه
2-خانم رویا بهرامی در گروه علوم و صنایع غذایی
3-خانم ندا حیدرزاده در قسمت ایده پردازی