صنایع غذایی(کارشناسی و
کارشناسی ارشد)
کارشناس صنایع غذایی می
تواند در بخش هایی مانند آزمایشگاه ها یا خط تولید کارخانجات مواد غذایی، موسسات
تحقیقاتی، دانشگاه ها و ... مشغول به کار شود. محل کار او در آزمایشگاه های مواد
غذایی، بخش های تحقیقات، بخش های کنترل کیفیت و یا بخش تولید کارخانه ها می باشد.
متخصص صنایع غذایی می تواند پست هایی از جمله مدیر تولید، مسئول فنی، مسئول
آزمایشگاه، مسئول بخش تحقیق و توسعه، مشاور و ... را در هر کارخانه تولید مواد
غذایی بر عهده بگیرد.
افراد دارای سرمایه و
تجربه کافی می توانند خود برای تاسیس و راه اندازی کارخانه تولید انواع مواد غذایی
اقدام کنند.
با توجه به روند افزایشی
جمعیت کشور و نیاز به مواد غذایی بیشتر، کاهش ضایعات کشاورزی و دامی و تولید مواد
غذایی سالم و با کیفیت ضروری و حیاتی است. در کشور تعداد زیادی کارخانه تولید
انواع مواد غذایی در حال فعالیت هستند. متخصص صنایع غذایی که دانش و تخصص کافی و
علاقه و پشتکار زیادی در کار خود داشته باشد، می تواند فرصت های شغلی مناسبی را در
بازارکار کشور بیابد.
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد
غذایی
رشته بهداشت و ایمنی
مواد غذایی جهت پیشگیری ازعوارض مواد غذایی از جمله غذاهای صنعتی که ازمواد نگهدارنده وکنسرواتیو
استفاده میکنند و آثار سوئی برسلامتی افراد داشته ، تدوین شده است.
هدف از این رشته تربیت
دانش آموختگانی است که بتوانند با درک ایمنی و بهداشت مواد غذایی زمینه را برای
بازرسی و نظارت مواد غذایی فراهم ساخته و در ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.
ویژگی بازار کار بهداشت
و ایمنی مواد غذایی دو منظوره بودن آن است زیرا علاوه بر بازار کار صنایع غذایی در
زمینه مواد غذایی آماده (انجام پژوهش های مرتبط) نیز کاربرد دارد.