اخبار

جلسه طرح ها و ایده های برتر

فستیوال و طرح و ایده های برتر دانشجویان برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی  کرمانشاه توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 26/9/97 با حضور مدیر امروپژوهشی دانشگاه،ریاست محترم دانشکده،معاونین دانشکده و اعضا هیت علمی از ساعت 8:30الی 14:30 برگزار شد.

در این فستیوال پس از داوری اولیه،طرح ها و پایه های دریافتی بصورت شفاهی و پوستر جهت داوری نهایی انتخاب شدند.

داوران کمیته که  متشکل از اعضا هیت علمی 5نفر و دانشجویان فعال کمیته تحقییقات دانشجویی 2 نفر بودند.

در پایان نفرات برتر در بخش های مختلف به شرح ذیل انتخاب شدند:

بخش ایده:

نفر اول: نرگس صراف اف

نفر دوم: شنو کریمی

نفر سوم: ندا حیدر زاده

پایان نامه در زمینه علوم تغذیه

نفر اول: شنو کریمی

نفر دوم:نگین الهی

پایان نامه در زمینه های صنایع غذایی و بهداشت  و ایمنی مواد غذایی

نفر اول:راضیه نوروزی

نفر دوم:مریم فلاح

جلسه طرح ها و ایده های برتر


جلسه طرح ها و ایده های برتر1

۱ دی ۱۳۹۷ ۱۰:۵۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید