فستیوال و طرح و ایده های برتر دانشجویان برای نخستین بار
در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توسط
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 26/9/97 با
حضور مدیر امروپژوهشی دانشگاه،ریاست محترم دانشکده،معاونین دانشکده و اعضا هیت
علمی از ساعت 8:30الی 14:30 برگزار شد.
در این فستیوال پس از داوری اولیه،طرح ها و پایه های
دریافتی بصورت شفاهی و پوستر جهت داوری نهایی انتخاب شدند.
داوران کمیته که
متشکل از اعضا هیت علمی 5نفر و دانشجویان فعال کمیته تحقییقات دانشجویی 2
نفر بودند.
در پایان نفرات برتر در بخش های مختلف به شرح ذیل انتخاب
شدند:
بخش ایده:
نفر اول: نرگس صراف اف
نفر دوم: شنو کریمی
نفر سوم: ندا حیدر زاده
پایان نامه در زمینه علوم تغذیه
نفر اول: شنو کریمی
نفر دوم:نگین الهی
پایان نامه در زمینه های صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی
نفر اول:راضیه نوروزی
نفر دوم:مریم فلاح