عناوین پایان نامه های دانش آموختگان رشته تغذیه

نام دانشجو

سال ورود

عنوان پایان نامه

محمد مرادی

1395

بررسی تأثیر دریافت مکمل پر پروتئین بر برخی شاخص های التهابی و آسیب عضلانی در ورزشکاران رشته بسکتبال شهر کرمانشاه

عباس خیری

1395

تعیین نقاط برش مطلوب و مقایسه پیشگویی FMI( توده بدون چربی بدن ) ، VAI  (شاخص چربی شکمی ) و  ABSI(شاخص شکل بدن ) در بروز دیابت نوع 2 در مطالعه کوهورت روانسر

رقیه مصطفایی

1393

بررسی مقایسه ای تأثیر مصرف ماست غنی شده با ویتامین غنی شده با ویتامین D و مکمل خوراکی ویتامین D بر شاخص های گلایسمی ، لیپیدی و تن سنجی در افراد پره دیابت

کامران باویسی

1395

شناسایی نقاط برش مطلوب  شاخص شکل بدن( ABSI) ،شاخص گردی بدن  ( BRI) و شاخص چربی احشایی ( VAI ) برای پیشگویی سندروم متابولیک و اجزای آن در مطالعه کوهورت روانسر

سحر چشمه

1395

بررسی سطح بیان ژنهای  FTO،   PPARAaو  CPT1A  به عنوان ژنهای تأثیر گذار در بروز چاقی درسلولهای تک هسته ای خون محیطی نوزادان تغذیه شده با شیر مادر و فرمولا

سیده زینب موسویان

1394

بررسی مقایسه تأثیر تغذیه روده ای دو رژیم با کالری محدود و کالری کامل در هفته اول بستری بر پیامدهای بالینی بیماران بستری در بخش مرافبت های ویژه

شهربانو قلی زاده

1394

بررسی بسامد مصرف و فراوانی ترکیبات هیدروکربن های پلی آروماتیک در کباب های عرضه شده در رستوران های شهر کرمانشاه

سهیل عباسی

1393

بررسی اثر مکمل نانومیسل های کورکومین به همراه آموزش رژیم غذایی کم کالری نمایه گلایسمیک پایین بر شاخص های سندروم متابولیک

فاطمه رحیمی

1393

اثر دریافت مکمل سین بیوتیک و آموزش رژیم غذایی کم کالری بر پروفایل لیپیدی و تغییرات و تغییرات میکرو فلور روده در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک

حامد سلیمانی

1393

برسی روغنهای مصرفی خوراکی در خانوارهای شهر کرمانشاه و آنالیز اسیدهای چرب موجود در آنها

امیر باقری

1393

بررسی ارتباط بین الگوی غذایی دریافتی با ابتلاء به سرطان پروستات در مردان 40- 85 ساله شهر کرمانشاه

الهام احمدی

1394

بررسی ارتباط نوع و مقدار روغن های مصرفی و نحوه استفاده از آنها در طبخ غذا با اجزاء تشکیل دهنده سندروم متابولیک

راضیه نظری

1394

بررسی شاخص التهاب رژیم غذایی و ارتباط آن با اجزای تشکیل دهنده سندروم متابولیک

نازنین تافته

1394

بررسی ارتباط الگوی غذایی و سطح سرمی ویتامین D   با فاکتورهای التهابی عروقی و عوارض پس از جراحی در بیماران کاندید بای پس عروق کرونر

فیروزه خاموشی

1394

بررسی ارتباط مصرف درشت مغذی ها و ریز مغذی ها ، شاخص های بیوشیمیایی و تن سنجی با قدرت عضلانی در بیماران دیابت نوع دو

شیما حاجی پور

1394

بررسی اثر سینرژیست ماست غنی شده با پروبیوتیک و ویتامین "د " بر پروفایل اشتها، پروفایل لیپیدی ، فاکتورهای گلایسمیک و تن سنجی

میعاد چقازردی

1394

بررسی ارتباط کاهش وزن سریع با قدرت عضلانی و وضعیت کشتی گیران 13-18 ساله شهر کرمانشاه

زهره جواد فر

1394

بررسی تأثیر مکمل یاری با ویتامین D بر اختلالات رفتاری و نشانگرهای زیستی سرمی سروتونین و اینتر لوکین 6 در کودکان با اختلالات طیف اوتیسم

مژگان مروارید زاده

1394

بررسی تأثیر ماست پروبیوتیک غنی شده با ویتامین D بر آنزیم های کبدی ، پروفایل لیپیدی و شاخص گلایسمی و تن سنجی در مبتلایان به کبد چرب غیر الکلی

محمد مصفا قدیر

1393

بررسی مقایسه ای  قدرت عضلانی و شاخصهای آنتروپو متری در الگوهای غذایی مختلف در افراد 35-65 ساله

محبوبه حسینی کیا

1393

اثر تأثیرمکمل یاری با کوئرستین بر آنزیم های کبدی، شاخص های التهابی  ، پروفایل لیپیدی و ترکیب بدن همراه با کنترل کالری دریافتی در بیماران  مبتلا به کبد چرب غیر الکلی

شیما مرادی

1393

ارزیابی روایی و پایایی ابزارهای اندازه گیری در مطالعات کوهورت روانسر

صفورا هدایتی

1393

ارزیابی بالینی تغذیه روده ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های آمل

مریم شعبانپور

1393

بررسی تأثیر مکمل  ال- کارنیتین بر ترکیب بدن ، شاخصهای اکسیداتیو و فاکتورهای التهابی در بیماران مبتلا به ایسکمی شریان کرونری : کارآزمایی بالینی تصادفی شده

عناوین پایان نامه های دانش آموختگان رشته علوم و صنایع غذایی

 

فاطمه عسکری

1394

بهینه سازری استخراج صمغ از دانه اسفرزه و تولید فیلم خوراکی ترکیبی از صمغ تولیدی و نشاسته اصلاح شده

محدثه کریمی نژاد

1394

اثر نانو سیلیکا بعنوان نقش اتصال دهندگی بر روی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ساختاری فیلم ترکیبی پلی ونیل و ژلاتین

معصومه تقی زاده

1394

بررسی تأثیر فرآیند فتواکسیداسیون در حضور حساس کننده ریبوفلاوین بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ژلاتین