هفتمین فراخوان جذب طرح های فناورانه و دومین ایده شو برگزار می شود

هفتمین فراخوان جذب طرح های فناورانه  و دومین ایده شو برگزار می شود

هفتمین فراخوان جذب طرح های فناورانه  و دومین ایده شو در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه گفت: این مرکز از ۱۵ الی ۳۰آبانماه آماده دریافت طرح های ارسالی در حوزه غذا ، دارو، تجهیزات ، آرایشی ، بهداشتی و فناوری اطلاعات  است.

دکتر کامبیز ورمیرا اظهار داشت: شرکت علاقه مندان در این دوره تنها از طریق سامانه پژوهان ،به آدرس http://research.kums.ac.ir
و در صورتی که فناور درخواست حمایت از ساخت نمونه اولیه ی فناوری را پس از ساخت نمونه اولیه، داشته باشد امکان پذیر است.

دکتر ورمیرا افزود: هریک از شرکت کنندگان می تواند پیشنهاد خود را  فقط درقالب فرم پروپوزال یک صفحه ای از طریق  این سامانه ، به مرکز رشد فناوری سلامت ارائه و در صورت موافقت اولیه ی شورای فناوری، پس از دریافت تائیدیه های لازم تسهیلات مرتبط را در زمان پایان پروژه دریافت نماید.
۱۲ آبان ۱۳۹۸ ۱۸:۴۳