با تبریک فرا
رسیدن روز دانشجو و به منظور بزرگداشت این روز، جلسه پرسش و پاسخ به همت مدیر
فرهنگی دانشجویی و معاونت آموزشی دانشکده و با همکاری معاونت اداری و مالی و انجمن
فودیسم و حمایت ریاست محترم دانشکده ، معاونین فرهنگی دانشجویی و آموزشی دانشگاه،
با حضور ریاست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، معاونین و مسئولین دانشکده و
همچنین حضور مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی در روز دوشنبه 12 آذرماه 97 در
سالن همایش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.
در این نشست صمیمی ریاست و مسئولین دانشکده پس از
استماع سئوالات دانشجویان، به سئوالات پاسخ داده و همچنین به تشریح اقدامات
انجام شده پرداختند.
در پایان این مراسم به 18 تن از دانشجویان برتر علمی شامل 12 دانشجوی
مقطع کارشناسی و 6 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه
تجلیل به عمل آمد. مراسم در ساعت 12 با پذیرایی از حضار به پایان رسید.