برگزاری جلسه تقدیر از دانشجویان برتر و پرسش و پاسخ

با تبریک فرا رسیدن روز دانشجو و به منظور بزرگداشت این روز، جلسه پرسش و پاسخ به همت مدیر فرهنگی دانشجویی و معاونت آموزشی دانشکده و با همکاری معاونت اداری و مالی و انجمن فودیسم و حمایت ریاست محترم دانشکده ، معاونین فرهنگی دانشجویی و آموزشی دانشگاه، با حضور ریاست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، معاونین و مسئولین دانشکده و همچنین حضور مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی در روز دوشنبه 12 آذرماه 97 در سالن همایش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.

در این نشست صمیمی ریاست و مسئولین دانشکده پس از استماع سئوالات دانشجویان، به سئوالات پاسخ داده و همچنین به تشریح اقدامات انجام شده پرداختند.

در پایان این مراسم به 18 تن از دانشجویان برتر علمی شامل 12 دانشجوی مقطع کارشناسی و 6 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل به عمل آمد. مراسم در ساعت 12 با پذیرایی از حضار به پایان رسید.عکس جلسه تقدیر از دانشجوی برتر و پرسش و پاسخ 2

عکس جلسه تقدیر از دانشجوی برتر و پرسش و پاسخ 1
عکس جلسه تقدیر از دانشجوی برتر و پرسش و پاسخ