مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا به همت مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده وبا هماهنگی و همکاری مسئولین و اساتید دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی, و همچنین دانشجویان پر تلاش و انجمن فودیسم با ارائه برنامه های متنوع از جمله ارائه مقالات جدید و نوآوریها, ارائه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی, ارائه بحث تقلبات غذایی, تولید ماست پربیوتیک و طعم دار توسط دانشجویان و ارزیابی حسی توسط شرکت کنندگان و انتخاب محصول برتر, اجرای پانتومیم توسط دانشجویان و در پایان اهدای جوایز به دانشجویان برتر در روز دوشنبه 29 مهر 97 در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید. 80