دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
leader president government
  • EN
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
کتابخانه دیجیتال ورود اعضا ایمیل نقشه سایت پورتال اصلی
  • صفحه نخست
    • کارپردازی
  • ریاست دانشکده
  • معاونت آموزشی
    • برنامه مدون
    • سرفصل دروس
    • مقررات آموشی
    • برنامه دروس ارائه شده نیمسال
    • اساتید مشاور
    • انتخاب واحد اینترنتی
    • معاون آموزشی
    • اداره آموزش
    • آئین نامه ها
      • دوره های کارشناسی
      • دوره های کارشناسی ارشد
    • برنامه ریزی آموزشی
    • گروههای آموزشی
      • گروه تغذیه
      • گروه علوم و صنایع غذایی
    • طرح درس ها
      • گروه تغذیه
      • گروه علوم و صنایع غذایی
    • شرح وظایف
  • معاونت اداری مالی
    • معاون اداری مالی
    • اداره امور عمومی
      • کارگزینی
      • دبیرخانه
      • حسابداری
      • کارپردازی
      • امین اموال
      • خدمات
      • سمعی بصری
      • فن آوری اطلاعات
  • مدیریت امور پژوهشی
    • مدیر پژوهش
    • شرح وظایف
    • آیین نامه ها
    • فرم های پژوهشی
    • فرآیند تصویب پروپوزال
    • سامانه پژوهان
    • کمیته تحقیقات دانشجویی
    • اولویتهای تحقیقاتی دانشگاه
    • جشنواره ها
    • لینک های مفید
  • اعضای هیئت علمی
  • تماس با ما
» معاونت آموزشی » طرح درس ها » گروه علوم و صنایع غذایی

طرح درس های گروه علوم و صنایع غذایی

ایمنی میکروبی-دکتر احسان صادقیایمنی و کیفیت میکروبی مواد غذایی-دکتر احسان صادقی
گوشت ارشد- دکتر احسان صادقیتکنولوژی گوشت پیشرفته-دکتر احسان صادقی-کارشناسی ارشد
.
تجزیه دستگاهی پیشرفته-دکتر محمدیتجزیه دستگاهی پیشرفته-دکتر محمدی

 

سیستم های مدیریت ایمنی 2غذا-دکتر محمدیسیستم های مدیریت ایمنی 2غذا-دکتر محمدی
صنعت قند-دکتر محمدیصنعت قند-دکتر محمدی
کنترل کیفیت-دکتر محمدیکنترل کیفیت-دکتر محمدی

 

ایمنی شیمیایی مواد غذایی-دکتر روحی ایمنی شیمیایی مواد غذایی-دکتر روحی
طرح آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی- دکتر روحی طرح آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی- دکتر روحی
کنترل کیفیت-دکتر روحی کنترل کیفیت-دکتر روحی

 

......
.......
........

شعار سال

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.
طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام